Sub pretextul atacurilor teroriste,autoritatile isi bat joc de oameni!!!


                        

Isteria atacurilor teroriste duce din nou la abuzuri pe aeroporturile din Statele Unite. Un pasager al unei curse aeriene americane a fost umilit luna aceasta, după ce a fost controlat prea temeinic de agenţii de securitate, şi apoi lăsat să plece acoperit de urină.
   Thomas Sayer din Michigan, în vârstă de 61 de ani, a fost selectat pentru un control amănunţit după ce a trecut printr-un scanner al aeroportului Metropolitan din Detroit. Sayer, supravieţuitorul unui cancer la vezică, susţine că, la analiza scanner-ului, a fost observată punga sa de colectare a urinei.
   „Trebuie să port haine speciale pentru această pungă (…) dacă sigiliul pungii se rupe urina se scurge pe tot corpul şi hainele mele”, a declarat bărbatul pentru MSNBC, citat de dailytelegraph.com.au.
   Sayer a spus că agenţii de securitate l-au ignorat atunci când a încercat să le spună de problemele sale medicale. Aceştia i-au scos una dintre haine şi au atins punga care s-a desfăcut, iar urina i s-a prelins pe haine şi picior. Sayer a mai declarat că i s-a spus să plece fără a-i fi oferită asistenţă medicală sau scuze.

Posted November 26, 2010 by nogovernment in Autoritatile isi bat joc de oameni!!!

%d bloggers like this: