Homosexualul Elton John a devenit tata,iar pasivul e „mama” …


Sir Elton John si partenerul sau, David Furnish, au devenit parinti pentru prima data, prin intermediul unei mame surogat.
Cei doi au un baietel, Zachary Jackson Levon Furnish-John, care s-a nascut chiar in ziua de Craciun, pe 25 decembrie, in California, relateaza US Magazine.
“Suntem coplesiti de fericire si bucurie in acest moment atat de special. Zachary este sanatos si se simte foarte bine si suntem foarte mandri si fericiti sa fim parinti”, au spus cei doi intr-o declaratie de presa comuna.
John (62 de ani) si Furnish (48 de ani) s-au casatorit in 2005, dupa o relatie de 12 ani.
Potrivit unui reprezentant al cantaretului, cei doi vor sa protejeze identitatea mamei surogat si nu vor discuta detaliile aranjamentului cu aceasta.Elton John crede ca Iisus Hristos era homosexual, unul “extrem de inteligent si plin de compasiune“. Starul gay a facut aceasta declaratie controversata intr-un interviu recent acordat revistei americane Parade, relateaza New York Daily News.
   Sir Elton John, in varsta de 62 de ani, n-a fost niciodata un mare fan al religiei pentru ca, spune el, “aceasta promoveaza ura si dusmania impotriva homosexualilor“. “Din punctul meu de vedere, religia ar trebui interzisa complet“, declara artistul in 2006, pentru revista Observer’s Music Monthly.
   De aceea, declaratiile sale pentru revista Parade de saptamana aceasta, potrivit carora figura centrala a crestinismului era de orientare homosexuala, sunt cu atat mai surprinzatoare.
   “Cred ca Iisus era un barbat homosexual, plin de compasiune, extrem de inteligent, care intelegea problemele oamenilor. Pe cruce, el i-a iertat pe oamenii care l-au crucificat“, a afirmat Elton John.

Din articolul Elton John a devenit tata

Posted January 2, 2011 by nogovernment in Uncategorized

%d bloggers like this: