Vaticanul spurcat-Retea de 100 de „preoti” catolici homosexuali …   1 comment


Până la 100 de preoţi din Italia au fost şantajaţi de doi bărbaţi care au folosit Facebook şi Messenger pentru a le întinde o capcană şi, ulterior, le-au cerut bani pentru a păstra tăcerea în privinţa relaţiilor sexuale pe care le-au avut cu aceştia, potrivit unei investigaţii a poliţiei, citată de revista italiană Panorama.
Bărbaţii, care au fost arestaţi sub suspiciunea de şantaj pe 26 iulie, au cerut până la 10.000 de euro unor preoţi pentru a păstra tăcerea în privinţa sesiunilor lor erotice virtuale şi a partidelor de sex. După ce a confiscat lista de contacte şi înregistările sesiunilor erotice prin webcam din casa în care locuiau cei doi bărbaţi, Diego Maria Caggiano, în vârstă de 35 de ani, şi Giuseppe Trementino, în vârstă de 30 de ani, poliţia crede că preoţii vizaţi au împărtăşit între ei detalii despre potenţialii parteneri sexuali printr-un forum privat.
Trementino le-a spus anchetatorilor că a început să întreţină relaţii sexuale cu un preot după o întâlnire întâmplătoare, anul trecut, în timp ce lucra pentru o companie de curierat din sudul regiunii Molisano. Preotul îl plătea în mod regulat pe Trementino şi i-a cumpărat chiar şi o maşină, dar în cele din urmă l-a denunţat poliţiei. Între timp, Trementino a declarat că un al doilea preot l-a contactat pe Facebook şi l-a invitat să petreacă trei zile cu el la un hotel din Roma, oferindu-i un bilet de tren şi 300 de euro pentru a cumpăra canabis, alcool şi prezervative. Trementino susţine că a început să primească cereri pentru sesiuni erotice prin webcam de la „zeci” de preoţi. „Ajunsesem să primesc până la cinci cereri pe zi din toată Italia şi chiar una din Franţa. Aveam impresia că nimerisem în mijlocul unei reţele perverse”. Un alt preot a mărturisit că i-a dat lui Caggiano 7.000 de euro obţinuţi din donaţiile credincioşilor şi din banii destinaţi săracilor.
Anul trecut în Italia a apărut o carte, intitulată Sexul şi Vaticanul, în care acuză Sfântul Scaun că tolerează preoţii care frecventează barurile gay din Roma. Începând din luna iulie, revista Panorama a declanşat o campanie de dezvăluiri despre reţelele de preoţi homosexuali.

Din articolul 100 de preoţi homosexuali prinşi într-o reţea a perversiunii

One response to “Vaticanul spurcat-Retea de 100 de „preoti” catolici homosexuali …

Subscribe to comments with RSS.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: