Cuplu de homosexuali a adoptat un copil rus pentru orgiile unor grupuri de pedofili. A fost abuzat incepand cu varsta de 22 de luni   Leave a comment


childporn30n-1a-web.si Conform articolului Adopted Boy Sexually Abused By Gay Fathers, un copilas din Rusia in varsta de 6 ani a fost adoptat cu ani in urma de un cuplu de homosexuali pentru a fi supus unor orgii sexuale ale unor grupuri de pedofili la care participau si acesti „parinti”.

Barbatii, ce obtinusera in 2005 in Rusia dreptul de a folosi o mama surogat, se descriau a fi tati iubitori, pana sa fie arestati in California anul trecut.

Acum doua saptamani unul din ei a fost condamnat la 40 de ani, celalalt inca isi asteapta sentinta.

Conform articolului Gay couple accused of sexually abusing adopted Russian boy for years, gasirea mamei i-a costat 8 000 de dolari, copilasul a fost luat la 5 zile de la nastere si abuzat prima data la varsta de 22 de luni. Unul dintre pedofilii caruia i-a fost oferit copilul este … avocat.

Baiatul, pe nume Adam, a fost educat sa creada ca tot ceea ce i se intampla este normal, pe de alta parte l-au si invatat ca afara sa minta si sa ofere raspunsuri „corecte”.

Bine face Vladimir Putin, care a promulgat o lege care interzice adoptarea de copii ruşi de către cupluri homosexuale din afara ţării

Posted July 9, 2013 by nogovernment in Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: